Saturday, June 1, 2019

:: Why Blogging?

Because i love reading and of course  writing as well

Sekarang zaman media social kan? Everything kalau boleh kita nak post. Let the entire world know what we have, what we do, what we feel.

And also nak semua orang tahu siapa kesayangan kita..kan?

We can’t change others but we can change ourselves ☺️☺️☺️

Now, i back berblog ni because i sama je dengan manusia lain luar sana yang kalau boleh nak bagi dunia tahu tentang diri iπŸ™ˆπŸ™ˆ

Dan rindu juga zaman tulis panjang-panjang macam tulis diary kan.

Blog kan digital diary but open untuk semua orang baca 😜

Rasa rindu pula zaman Hanis Zalikha update blog dulu. Sekarang dia pun sibuk update ig story je. Harap- harap dia ingat lagi password blog dia. Hiks

Sampai jumpa nsnti 😘

Love πŸ’–
NoorKay

No comments:

Post a Comment