Wednesday, August 12, 2015

:: #JLP

JLP sekarang dah tukar ofis
Tak nak pergi kerja kat Sg.Besi
Sekarang dia kerja dekat Hospital Sg.Buloh
Senang....
Kalau sakit hospital depan mata kata dia.

Kadang-kadang,
Bila kakak nak pergi kerja, JLP awal-awal pagi dah pergi dulu
Kadang-kadang,
Bila kakak dah balik kerja,JLP x balik lagi
Lebih sibuk dia dari kakak

Takpe, nanti kakak bawak JLP pergi anggun ye...

Sampai jumpa nanti!

Saturday, August 1, 2015

:: TakDe Tajuk

Nak update cerita travel. Ye, malas. Ini bukan page kaki melancong. Sebab, kita sibuk nak share cerita kita pergi sana sini. TAPI, ada orang dekat luar sana nak naik bas pun ada yang x mampu

Nak update cerita kerja. Ye, malas. Ini bukan blog pasal kerjaya. Sebab, kita sibuk nak share cerita kerja kita dekat orang. Hebatnya kerja kita. Sibuknye kita.TAPI, kita tak sedar ada orang yang lagi bagus dari kita sangat down to earth.Lagi berjaya So, better x cerita

Nak update cerita pasal diri sendiri.Ye, malas. Bukan orang lain kenal pun dan bukan orang lain nak tau pun pasal diri kita.

Orang kata, orang yang rajin blog ni orang yang sunyi. Betul ke?

Jadi, x payah update apa2 la malam ni. Baik kita pergi tido

P/s: tgh x da idea. Macam2 kau carut kan? Gile!

posted from Bloggeroid