Tuesday, March 20, 2012

:: Eh,Selasa Dah..

Rasa cepat je masa berjalan(jadi maksud masa ada kaki lah ye) Macam semalam tidur rumah bonda. Then bangun pagi-pagi,pergi kerja and now dah terbaring atas katil di rumah sendiri. Kalau maknanya masa cepat berjalan,cepat lah saya tua. Nak buat macam mana,memang tua dh pun.. Dah banyak tanda-tanda penuaan yang keluar. Bukti dah ada dan tidak boleh disangkal lagi. Eh..cerita tua pulak.

Apa khabar kawan-kawan dunia maya ni? Setiap hari rutin mesti sama kan? Macam saya. Tempat yang sama,orang yang sama,aktiviti yang sama. Kadang-kadang rasa macam nak bangun-bangun tidur tu,hari ni dekat Jepun,besok dekat Mekah, lusa dekat Pulau Sipadan..eh..

Tapi tak dapat la kan. Mengarut je. Saya pun macam tak de hala tuju ni. Jom tidur lah. Bye-bye Isnin dan Selasa tunggu ye,saya bangun tidur. Pagi-pagi nanti kita jumpa lagi. Sampai jumpa nanti!


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

  1. itu lah kan.kejap je hari2 berlalu.. cepat nye tup2 dah berganti minggu, bulan dan tahun..

    ReplyDelete
  2. hari selasa baru kita jumpa lepas seminggu tak jumpa housemate. rindu x kita? haha... :p

    ReplyDelete