Sunday, February 26, 2012

:: Thank You..

Readers, just short update sebab saya ada kekangan masa. Sambil-sambil sahaja sementara hendak tunggu solat asar dan bersiap untuk keluar. :)

Terima kasih sebab join segemen yang dianjurkan oleh Cik Leeza, ada beberapa blogger yang follow saya dan saya pun follow mereka. Terima Kasih semua. Harap-harap kita sentiasa berhubung di alamaya ini yer. 

Sebelum apa-apa, saya minta maaf lah sebab saya jarang untuk mengemas kini page saya ni. Saya berblog pun untuk mengisi masa lapang. Tapi sekarang, ada masa lapang di rumah pun saya dah jarang menulis di sini sebab semenjak broadband rosak, saya terus sahaja terminated. Hanya bergantung pada internet hp dan di office sahaja. Di hp, faham-faham sahaja yer sebab screen kecil. Di office pula memang x sempat nak mengupdate. Curi-curi sahaja kalau sempat.Dan ini pun menyempat update dengan guna laptop dan internet housemate yang tersadai depan tv. hahaha. Oh, belasah!

Jadi, saya mencuba megupdate lagi yer (janji biasa). Salam kenal dan terima kasih kerana menjenguk sini. Sampai jumpa nanti! :)

1 comment:

  1. terima kasih pada housemate sebab sadaikan laptop depan tv... :p

    ReplyDelete