Friday, February 17, 2012

:: Kids, Best Therapy

Lets start the entry with Auni's face. Oh, i miss my girl. Count the days, berapa hari boleh jumpa lagi..InsyaAllah. Auni semakin membesar. Kaki kecil sudah pandai berjalan, sudah pandai menyahut 'yee' bila mama panggil Qu Auni...Erm, i feel getting older..My life, nothing change..the home, work life, environment...still same. Seperti masa yang diberi, setiap hari masih lagi 24 jam. Sudah tidak boleh berfikir lagi nanti bila masa sudah berkurang jadi 17 jam. Oh, x nak fikir. 

Oh lupa. My sister already delivered her newborn baby. Muhammad Ammar Atif. More then 1 day bertarung untuk melahirkan anak dengan cara Cesar. Alhamdulillah, sudah selamat. Nowadays, my sister masih lagi bersakit-sakitan kesan cesar yang masih baru dan belum kering. Sabar ye, terhapus dosamu apabila melahirkan cucu Adam.


Dan, Qu Ibad pun sudah 5 tahun. Sudah boleh baca doa makan, mengaji dan yang penting sudah sekolah. Cuma bercakap di telefon dengan saya masih tidak mahu. Sudah pantai hendak pergi luar negara hendak tengok salji, hari-hari tanya mama sudah beli PS2..erm, macam-macam budak-budak zaman sekarang.


Jadi, malam ini saya hendak tidur lena sambil rindu anak-anak saudara saya. Feel, bila hendak ada anak sendiri? erm, tidak tahu dan tiada jawapan yang pasti. Yang penting, saya sayang all my kids like myself...Wassalam

Sampai jumpa nanti!

1 comment:

  1. rajin2 doa supaya dimudahkan jodoh & dapat anak segera ye... :)

    ReplyDelete