Monday, February 20, 2012

:: Segmen: Tambah Follower Sampai Pengsan

Wah, macam seronok je join segmen-segmen yang ada di blog nih. Hari ni tersempat pula nak blog-walking. Jom cuba!


Ok, dah klik ke banner di atas? Kalau dah klik, tahulah ceritanya.

Siapa yang baru buka page ni, saya bukanlah orang yang suka mengintroduce diri saya indirectly. But, more you read, you'll know me. :) 

Oh, kenapa saya ada blog? Saya adalah seorang yang suka bercerita dan bercakap. Tetapi kalau kita terlebih bercerita dan becakap juga boleh menimbulkan feel a bit annoying untuk orang sekeliling. Jadi, saya pun menulis. Dah ada blog pun, x bermakna saya akan tulis dan update hari-hari..Erm, memang tidak sempat. Tetapi saya mencuba untuk mengemas kini juga. 

Dalam masa saya tidak sempat mengupdate tu, saya ada juga lagi satu blog. Wahhh...tamak kan?hahaha....Kalau rasa nak jenguk, jenguk di sini ye.  Ok, ada masa cerita lagi di sini ye.

Sampai jumpa nanti!


28 comments:

  1. hai..lezza singgah sini and follow skali. thanks ye sudi join and happy blogging =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai, me too. thanks drop by sini. freind ya!

      Delete
  2. dr segmen yg sma...dtg terjah snie

    http://bakul2011.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  3. dtg dr segmen yg sama. done follow you. jom singgah my blog. salam kenal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks drop by here. salam kenal juga :)

      Delete
  4. jenguk dari segmen yang same...salam kenal...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. hye, thanks melawat saya wahai kawan baru :)

      Delete
  6. Hai singgah dari segmen yg sama :)
    Follow awak :)
    Jemput-jemput lah melawat blog-tak-best saya : lifeoftyra.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. salam... singgah & follow dari segmen yg sama... singgah balik kat blog saya & jangan lupa follow! :)

    http://rashoasis.blogspot.in/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  8. done follow u dear, hit me back! http://zyraroxx.blogspot.com
    ^____^

    ReplyDelete
  9. datang follow sini yer....
    http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan

    ReplyDelete
  10. Here .

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  11. singgah & follow dr segmen yg sama
    follow sini :)

    http://adlee-infotainment.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. jalan melawat awak. ada sales !! http://twynzshophouse.blogspot.com/

    jgn lupa g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
  14. salam syg dr cik buaya :)

    singgah n follow dr segmen sama :)

    http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  15. dr segmen yg sama -->


    http://afasz.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  16. help! help! dah nak pengsan sesangat dah ni
    datang folo dari segmen yang sama
    .........................................
    salam ukhwah
    .........................................

    ReplyDelete
  17. Singgah sini..

    Salam Perkenalan =)

    ReplyDelete
  18. dr segmen yg same..done follow u..^_^

    http://luvlypolkadot.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  19. salam..jemput singgah dan follow blog saya..
    http://arielzafwan.blogspot.in/

    ReplyDelete
  20. salam perkenalan :) done follow ur blogger..hit me back :)



    http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  21. follow dr segmen yg sama :)

    jemput dtg :D

    ReplyDelete
  22. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete