Friday, December 16, 2011

:: Rasa Letih Sahaja

Saya setuju lah dengan pandangan 'kalau otak letih, seluruh badan akan rasa letih' Ye la, semua orang tahu otak adalah organ penting yang mengawal seluruh pergerakan tubuh badan.Eh, betul ke x statement tu.

Saya rasa letih atau penat lah dua, tiga menjak ni. Padahal kerja duduk sahaja depan pc.Hahaha. Jadi, sekarang saya memang rasa penat...Bestkan letih-letih ni buat benda-benda macam kat bawah ni....

  1. Duduk atas kerusi urut yang selalu ada dekat shopping mall yang letak Rm1 boleh massage 3 minit. Tapi saya nak letak RM20 lah...boleh kena urut sejam. Kalau pergi massage dan suruh minah thai tu urut, kena lah paling tidak RM50 sejam (itu harga di Rawang yer).
  2. Rasa nak berendam dalam air panas suam-suam lama-lama dan jangan ada gangguan sesiapa........best2
  3. Tidur lah...apa lagi! hahaha....good night semua
Sampai jumpa nanti!

No comments:

Post a Comment