Sunday, October 9, 2011

:: Rahsia Hidup............Nora


Tau kan teater baru Tiara Jacquelina? 'The Secret Life of Nora'. Erm, tidak terfikir pun saya hendak pergi menonton teater ni. Tapi, saya terpegi juga tengok hari Rabu baru-baru ni. :D Last minute planned sebenarnya  Nozie ajak saya.


Cerita serba sedikit ye. Teater ni menceritakan pasal Nora, seorang penyanyi kelab malam. Dan satu hari dia dapat tawaran berlakon dan dipanggil untuk casting. Dipendekkan cerita, sebenarnya, pengarah yang memanggil Nora berlakon ni bukanlah sebenar-benarnya pengarah filem tetapi salah seorang yang dilantik oleh agensi penyiasat untuk melatih Nora menjadi penyisat. Task mereka adalah menumpaskan satu agensi yang memperdaya gadis-gadis untuk menjadi pelakon. Cerita lebih kurang ala-alan Nora Zain tahun 1960-an tu.

Ok, tengok gambar sahaja ye. Kualiti tidak menyeronokkan. Kamera telefon saya yang serba biasa sahaja.








Teater ni macam Tiara Jacquelina ni syok sendiri kan? Dia pengarah, dia heroin dan dia pun penyanyi. Saya pun terfikir juga begitu. Waktu mula-mula tengok promo teater ni sebelum movie mula di cinema. Tapi bila selesai teater ni, ok lah, saya credit to her la. Kalau dia syok sendiri pun, saya terima dan x pe lah kalau dia nak syok sendiri pun. :)

Dan, gambar yang harus ada....


Dengan Nozie


U all ada? :D

Ok, sampai jumpa nanti!




No comments:

Post a Comment