Monday, August 15, 2011

:: 3 Ramadhan 2011

Tajuk entry pun dah membayangkan cerita yang dah lepas. Tapi masih mahu dikongsi di sini. Tiada yang istimewa just saya pergi berbuka puasa bersama kawan-kawan ofis. Hendak cerita banyak-banyak pasal hari tu tapi macam suasana x mengizinkan je. Cerita secara pendek dan pantas sahaja dan sambil tengok gambar.

Ok, hari tersebut saya berbuka puasa di sini;


Tempat : PICC Putrajaya
Harga : Diskaun 20%  daripada harga yang tertera. Sebab hari yang kitaorg ke sana adalah hari pertama untuk buffet Ramadhan di sini. Jadi price untuk early bird la.


Caterer adalah Eden Katering


Nama pun buffet Ramadhan kan jadi maksudnya macam-macam jenis makanan boleh jumpa di sini. Rasa nak makan semua je. Tapi Alhamdulillah, saya berjaya mengawal nafsu makan. Tidak semua makanan saya mencuba. Orang cakap membazir makan secara buffet ni kalau x makan banyak. Tetapi pilihan masing-masing kan untuk makan buffet atau tidak. Ok lah, layan sahaja lah gambar....
























Ok, Sampai jumpa nanti!






1 comment:

  1. sedapnya..yum..yum..(kak cha jgn add kita as mmbr tau...muahhh)

    ReplyDelete