Thursday, May 19, 2011

:: Jom, Tengok Wayang.

Sebab malam tadi tengok Nur Kasih The Movie, jadi entry yang ini nak ajak semua pergi tengok wayang. Tengok lah cerita apa-apa pun. 

Movie semalam? ok lah, siapa yang x tengok drama Nur Kasih lagi, better don't. Terus tengok movie terus pun x pa. Tapi jangan nanti dalam theater room tu tertanya-tanya orang sebelah 'eh, scene nape? sebelum ni apa jadi? Eh, bini dia pergi mana?' Tolonggg yer, mintak tolongggggggg. Ini panggung wayang. Sangat annoying okeh!

Better, korang tengok dulu filem, then baru rasa nak tengok drama. Ni kalau dah tengok drama, dan ada pula sambugan dekat filem, rasa lain. Macam-macam rasa. Unsatisfied tu memang banyak lah. Tapi x da lah cakap cerita tu x best. Boleh di terima pakai lagi la. Cuma, ada kureng sikit lah...Adam & Nur Amina memang superb la! Saya rasa every couple nak jadi macam diaorang. Saya pun. InsyaAllah.

Ha, movie yang akan datang ni memang saya tunggu dan memang masuk dalam list-list movie yang mesti, hendak, akan saya pergi tengok. Apa pun terjadi! X da orang teman pun, saya akan pergi sendiri. 


Ha, nah, segabak besor poster saya bagi! Yang 1st, saya tengok dua kali dekat cinema. Yang 2nd, saya pergi tengok  tiga kali. Yang 3rd ni x tau la berapa kali...hahaha.

Ok, nak keluar, jumpa client. Jumpa nanti!

1 comment:

  1. haha.cah,xtau nape,tp kan tgk trnsformers dulu siap tido kat wayang.sbb lame sgt kot.hihi

    ReplyDelete