Friday, April 22, 2011

:: Meet My Mom

Sekejap lagi saya balik kampung. 2 minggu saya x balik. Apa lah jadi dekat kampung halaman ye...2 minggu saya x melawat kawasan. Hahaha. Mom call semalam, hari ini adik manis nak makan apa? Confirm la saya akan minta makanan yang bukan2 dan yang tidak dimasak oleh housemate. kan? :P 

Ok, layan gambar saya dan bonda.....muka sama orang kata. Tapi saya suka deny. xx....muka orang macam muka abah! ekekekeke.....





Ini di Pulau Langkawi 



Sungai Buloh


Samuri Sate Kajang

Ok la, cukup lah. Itu je yang sempat belek. Boleh dikatakan ni entry in advance sempena hari ibu bulan 5 nanti. Hahaha. Ok, Jom balik kampung!

Sampai jumpa nanti yer!


No comments:

Post a Comment