Saturday, March 26, 2011

:: Saya Menyokong Hari Bumi

Saya menyokong juga kempen 'earth hour' tu. Konon-konon. Tengah menyokong lah ni. Rumah tutup lampu. Tapi buka tv dan on laptop.:D






Rasa2 nya berjaya ke kempen 'earth hour' ni yer? Untuk fight global warming. Harap2 nya berjaya lah kan. Siapa lagi nak selamatkan bumi kita kalau x kita semua kan?


Power lah kawan-kawan saya di rumah ni. Makan aiskrim, basuh pinggan juga kemas dapur, semuanya di dalam gelap. Nasib mandi pun x dalam gelap. Ok! Sambung cerita lain kali. 

Sampai jumpa nanti!

No comments:

Post a Comment