Friday, February 25, 2011

:: Situ Sana Sini

Oh..saya hendak update blog tapi mata dah sayup2 je. Kesan ubat batuk, demam and selsema tadi kot....hari ni MC. Ok..nanti lah update. Tengok je lah gambar. Random je pick....



Gambar dekat ofis. Pegang hamper CNY yg bos dapat..sampai skrg x buka2 hamper tu. Rasa nak tolong bukak je and nak amek bakul tu je. Makanan2 x halal dalam tu x mo!



Ni masa makan nasi ambang dekat Warung Ibu Tanjung Karang...Sedap!! Tapi x habis makan. As usual.huk2



Walkway.Sunway Hotel and Spa. Konon2 nak nampak tulisan Sunway Lagoon. Tapi macam x berjaya je. Kamera handphone x canggih. Kualiti pencahayaan pun x menggembirakan.



Christmas Celebration. Kat depan Sunway Pyramid. Eh..saya x sambut krismas yer. Saya tumpang tangkap gambar dekat lampu2 tu je. 


Hari yang sama dengan gambar kat atas tu. Kat  Nandos Pyramid. Orang belanja. Nyum2



Dekat HQ Butik Maira..tunggu big boss butik ni...



At Putrajaya. Watching final Suzuki Cup dekat screen besorr....

Erm. Habis dah pilih. Semua gambar dekat2 ja. 

okeh! Sampai jumpa nanti!


No comments:

Post a Comment