Sunday, February 20, 2011

:: Petang dan Si Bambam

Cerita ini adalah cerita last week saya. Aktiviti biasa dengan BFF2 saya..Berkaroke di Wangsa Walk dan makan2 sampai gemoksss. Sudah lama saya tidak join aktiviti rutin ni dengan diaorang. Ada je la hal saya..huk2

Okeh..bukan lah nak cerita aktiviti we all. Artis petang itu adalah Mimin Boy. Mimin bambam. Dari satu tangan ke satu tangan. Erm...layan je lah gambar saya dengan si bambam yer









Si bambam ni anak Salam dan Lili. Berat dia dah 10kg ++ walaupun baru 6 months.

Okeh. Tu jer. Sampai jumpa nanti!





No comments:

Post a Comment